Categorieën

Verzenden en betalen

Verzending

Alle bestellingen worden verzonden met de pakketdienst van bpost. Uw pakje wordt door de postbode, normaal binnen de 24u na verzending, bij u aan huis afgeleverd. Indien u niet aanwezig bent op het tijdstip van deze aflevering, ontvangt u een schriftelijke kennisgeving in de brievenbus en kunt u het pakket afhalen in het postkantoor.

 

Verzendingstarieven

België: 4.95 € (incl. BTW)

Nederland: 4.95 € (incl. BTW)

 

Levertermijn

Uw bestelling wordt gemiddeld 2 à 3 werkdagen na het ontvangen van de betaling bij u thuis geleverd.  Indien er een langere levertijd zou zijn, informeren we zo snel mogelijk. 

Wij raden u toch aan om met ons contact op te nemen indien het pakket na 7 dagen nog steeds niet bij u is geleverd. Een pakket kan bij bpost altijd verloren gaan of blijven liggen. Als u ons op de hoogte brengt, gaan wij na bij de verzenddiensten wat kan verkeerd zijn gegaan en zorgen we voor een oplossing.

 

Annulaties - Teruggavepolitiek


De consument heeft het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen 14 werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product of het sluiten van de dienstenovereenkomst.


 
inte-tinte laat toe goederen binnen de 14 dagen na levering terug te sturen. Indien u een product wenst terug te sturen, stuur dan een mail naar info@inte-tinte.be. Na het ontvangen en aanvaarden van uw vraag tot terugzending, krijgt u van ons een bevestiging, dat het product mag worden teruggestuurd én dat de door u betaalde bedragen voor aankoop worden teruggestort. Producten mogen slechts teruggestuurd worden in de originele verpakking en onbeschadigd. Gelieve geen producten terug te sturen zonder een bevestiging van inte-tinte, deze producten zullen worden geweigerd. We aanvaarden geen producten die op kosten van bestemmeling worden verstuurd.

 

Betalen

Online via beveiligde verbinding

inte-tinte.be werkt hiervoor samen met een extern bedrijf, nl. Ogone, gespecialiseerd in 100% beveiligde betalingen online.
Online betalen kan met Bancontact/Mister Cash, KBC/CBC online, Belfius online en ING online. Na verwerking van de gegevens van uw kaart of home banking systeem en aanvaarding van betaling krijgt u confirmatie van betaling online en via email. Doordat de online betaling onmiddellijk wordt verwerkt, kunnen wij uw bestelling dan ook dezelfde dag behandelen.

Via overschrijving
In een bevestigingsmail die u net na het voltooien van uw aankoop ontvangt, staan de betalingsgegevens vermeld. Na ontvangst van uw betaling (1 à 2 werkdagen) wordt de bestelling verzendklaar gemaakt.